Are you giving your consent for us to use cookies to track the web statistics in order to improve the user experience?

Faculty of Food and Biochemical Technology University of Chemistry and Technology (UCT)

Basic information

Further information

Study types

přírodovědný technický

Contacts

University: University of Chemistry and Technology (UCT)
Name of faculty: Faculty of Food and Biochemical Technology
Street: Technická 3
Post code: 166 28
City: Prague 6
Province: Praha
Country: Czech Republic
Phone: 220 443 650
E-mail: dana.brzonova@vscht.cz
Web: studuj.vscht.cz/fakulta-potravinarske-a-biochemicke-technologie/
Type of school: university
Quality certificates: DS

Application information

Number of admitted students 1000
Number of applicants 1500
Application fee 600 Kč
Probability of admission 66%
Application deadline 31. 3. 2023
Open day 25. a 26. 11. 2022; 27. a 28. 1. 2023
Application link https://student.vscht.cz/login.php?do=prijimacky

Entrance examination

Entrance examination NE
Form of entrance exams dle prospěchu ze SŠ
Preparatory courses NE
Date of entrance exams bez přijímacího řízení
Focus on subjects matematika, chemie

Fields of study

Name of the field Study types Type of study Form of study Language of study
Analýza potravin a přírodních produktů - Specializace studijního programu Chemie a technologie potravin přírodovědný Bachelor Full-time Czech
Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví přírodovědný Master's Full-time Czech
Biochemie a biotechnologie přírodovědný Bachelor Full-time Czech
Biochemie a buněčná biologie přírodovědný Master's Full-time Czech
Biochemie a mikrobiologie - Specializace studijního programu Biochemie a biotechnologie přírodovědný Bachelor Full-time Czech
Biotechnologie a bioinženýrství - Specializace studijního programu Biochemie a biotechnologie (Bc.), Studijní program (Mgr.) přírodovědný Bachelor
Master's
Full-time
Full-time
Czech

Files for download

Login